Отборите на Септември София и Локомотив Пд ще се изправят един срещу друг в мач-реванш от полуфиналите за Купата на България. Двубоят, който ще стартира в 19.00 часа, изглежда напълно протоколен с оглед на преднината, която натрупаха „смърфовете” в първия двубой.

Преди седмица Локомотив Пд победи на свой терен Септември София с 4:0 с попадения на Димитър Илиев от дузпа, Стивън Езе, Момчил Цветанов и Игор Банович.

Реваншът е тази вечер на Националния стадион „Васил Левски” и ще можете да го наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута, в развитие, на GONG.BG.

Победителят от двойката ще се изправи срещу крайния победител от другия сблъсък, който е в сряда, 24 април, ЦСКА – Ботев Пд (2:3).

Главен съдия на мача тази вечер ще бъде Валентин Железов.

С представянето си в шампионата пловдивчани дадоха да се разбере, че ще насочат усилията си предимно към Купата на България. Бруно Акрапович най-вероятно няма да пести сили и футболисти. В групата на Локомотив Пд влязоха Мартин Луков, Илко Пиргов, Милош Петрович, Асен Георгиев, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Димитър Везалов, Янко Ангелов, Игор Банович, Елитон Жуниор, Парвизджон Умарбаев, Един Бахтич, Никола Марич, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт.

В същото време от Септември, с оглед на резултата от първата среща, ще се борят предимно за своята чест.