Вратарят на Локомотив Пловдив – Кристиян Томов, сподели мнението си, след като тимът му отстрани Черноморец Бургас от турнира за Sesame Купа на България и се класира за осминафиналите на надпреварата.

Успехът за „смърфовете” обаче не дойде никак лесно, като гостите надделяха след изпълнения на дузпи, при които именно Томов се превърна герой за своите.

„Ако беше лесно, нямаше да е Локомотив. Очаквахме тежък мач, притеснявахме се, че ако създадем ситуации и не ги вкараме, ще става все по-нервна обстановката. Пропуснахме няколко ситуации, не се наредихме правилно и допуснахме гол. След това се затвориха, и чакаха на контраатака. В нашия отбор подценяване няма как да има, защото нашите резултатите ни са ужасни. Нямаме врем да подценявам. Искаме да играем все по- добре”, каза вратарят.

„С Луков сме най-близки. Благодаря на треньорите, че ми гласуваха доверие в този мач. Луков ми даде ценни съвети преди днешния сблъсък. Тренираме, раздаваме се и не гледаме на външните фактори. С ЦСКА няма как да бъде лесен мача. От утре започваме да се готвим за него. Няма време за почивка. Вярвам, че нещата ще тръгнат нагоре за Локомотив”, каза още той.