Спортният директор на Локомотив Пловдив коментира тегленият днес жребий за Купата на България, който отреди неговият тим да се изправи срещу ЦСКА 1948 на четвъртфиналите в надпреварата.

„Не смятам, че жребият е лек. ЦСКА показа, че може да елиминира отбори от първа дивизия. Мога да кажа, че ЦСКА е един стойностен отбор. Смятам, че всеки отбор е дразнител. Носители сме Купата и искаме да се представим добре. Който и от двата отбора с името ЦСКА да се беше паднал, щеше да бъде дразнител”, коментира Гонзо.

25 снимки

„За момента не ни тежи, че се борим на два фронта. Много е важно да направим селекция през зимата. Знаете напускат ни двама- Стивън Езе и  Георги Илиев и трябва да намерим техни заместници, за да имат време да се адаптират. Предстои ни мач с Левски и ако задържим второто място, можем да си мислим за нещо по-сериозно. Много е важен мачът с Левски. Футболистите показаха, че могат да играя добър футбол и да носят отговорност. Радвам се, че играем по такъв начин. Ще се опитаме, но смятам, че Лудогорец има най-добрия отбор в момента. Ако ни се отдаде възможност, няма да се откажем. Но така са и Левски и ЦСКА. Един от Левски или Лудогорец ще отпадне, но който се класира за следващата фаза няма да бъде слаб противник. Мачът срещу Левски ще бъде труден. Убеден съм, че стадионът ще се напълни”, каза още той.