Александър Томаш говори след поражението на неговия Локомотив Пловдив от Черно море в мач от осминафиналната фаза на Sesame Купа на България.

"Контролирахме играта, отбелязахме гол, но допуснахме да ни вкарат от нищото. След като ни отбелязаха гол, казах някои неща на играчите в съблекалнята, и после видях най-слабото полувреме, откакто съм треньор тук. Бесен съм и ще видя как ще работя с някои играчи.

Локомотив е отбор с традиции, който винаги във всяка надпревара иска да е в челото. Може би някои хора трябва да се събудят или да се разделим с тях. Не е хубаво пред цялата футболна общественост да хвърлям вина. Поемам забележките към себе си, но не може да вкарам двама централни нападатели, давам указания, а ние си я подаваме безцелно отзад. Това ми показва, че някои играчи си дават почивка. Не е проблем да загубиш, а начинът, по който се случва. Разочарован съм.

Пак казвам, не искам да живуркам. Ако има такива хора, нашият отбор е с традиции, който не трябва да лъкатуши. Искам да има константа и класа – хора, които да поддържат ниво. Не да изиграеш един добър мач, а после два слаби. Това показва, че не сме на това ниво, на което се надявах и очаквах.

Не мога да поставя никаква оценка. Влезнахме добре в мача, контролирахме го, имахме ситуации. Не може да реагираме по такъв безпомощен начин. Не съм от вчера във футбола, няма как да се отклоня от пътя, но може би някои играчи ще ги", сподели бесният наставникът на "смърфовете".