Набелязаният за ново попълнение на Локомотив Пловдив юноша на Аякс Шакийл Сно се очаква да пристигне в края на седмицата. Футболистът, който за последно игра в норвежкия Аалесунд, не можа да излети за България преди първия двубой със Словачко, защото даде положителна проба за коронавирус, пише "Мач Телеграф".

След изтичането на десетдневната карантира той ще може да се качи на самолета и да пристигне в Пловдив. Треньорът Александър Тунчев обаче призна, че все още не е ясно кога ще може да види момчето, което е потенциален конкурент на Бирсент Карагарен по десния фланг.

Антон Узунов
41 снимки

Иначе за първи път в тренировките на Локо вчера се включи новият треньор на вратарите Витомир Вутов, който бе представен на футболистите. Той добре познава качествата на Илко Пиргов, но за първи път работи с германеца Лукас Редер. Той е провел разговор със Стоян Колев, за да е наясно с неговото мнение.

Отборът замина за Чехия днес с чартърен полет. Христо Крушарски води делегацията, а негов гост ще бъде и собственикът на Царско село Стойне Манолов.

Повече подробности четете в днешния брой на "Мач Телеграф"