Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев призна, че настроението в отбора е добро преди мача-реванш срещу Словачко в мач-реванш от Лигата на конференциите. Треньорът акцентира, че напрежение при "смърфовете" няма и тимът ще търси ранен гол също, както и Словацко.

Също така стана ясно, че пловдивчани не са тренирали дузпи, но ако се стигне до такива, то отборът притежава нужните футболисти, които да ги изпълнят.

„Към момента всичко е нормално, отборът е добре, настроението тук. Надявам се да продължим към следващия кръг. Имаше лека умора във футболистите, но мисля, че са се възстановили. Дори да има умора мисля, че знаят какво е значението на този мач. Със сигурност ще търсят ранен гол, очакваме това нещо. Играят пред родни фенове и ще се надяват те да ни изненадат”, каза Тунчев.

„Напрежение няма, сега е нормално всичко. Преди мача ще има, тъй като е важна среща, но ние сме доказали, че можем да преодолеем това напрежение и да показваме играта, която играем. Свикнали сме с изказванията на президента. Не е от днес и вчера. Това донякъде може да бъде и като стимул. Всеки трябва да вярва в неговите думи, тъй като не ги говори напразно и ще опитаме да изпълним заръките му. Самият отбор на Словачко е индивидуално не мога да отбележа някого, тъй като не знае с какъв състав ще излезнат. Имаме виждания от предния мач и се надявам да се противопоставим по най-добрият начин”, коментира Сашо Тунчев.

„Няма да се приберем отзад и да чакаме. И ние ще атакуваме, но играчите ще бъдат най-запознати какво ще искаме от тях”, акцентира Сашо Тунчев.

„Не сме тренирали дузпи, но ако се стигне до тях, имаме доста опитни играчи, които могат да ги бият”, завърши Тунчев. А какво каза треньорът на Словацко, четете в този материал.