Пресцентърът на Локомотив получи рекорден брой заявки за акредитации за двубоя. Поради лимитирания капацитет и мерките на УЕФА за COVID-19, само една трета от заявките бяха одобрени. Всички, които могат да присъстват, са известени по имейл.

Всеки журналист и фотограф ще си има строго определено място, което трябва да спазва. Представителите на медиите ще трябва носят със себе си своята прескарта и лична карта. По време на целия двубой журналисти и фотографи трябва задължително да носят маски и да спазват дистанция от 2 метра. Всеки, който наруши тези правила, ще получи отказ на акредитацията и съответно ще му бъде спрян достъпа до стадиона.

Целият спортен комплекс “Локомотив” ще бъде затворен в деня на мача. Акредитации ще се раздават в четвъртък от 17:00ч. до 18:30ч. на главния вход (до бариерата), както и на официалната тренировка на Локомотив в сряда.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще даде видеоконференция от Лондон утре от 14.00 часа българско време.

В 18:25 ч. започва видеоконференция на старши треньора на Локомотив Бруно Акрапович за българските медии, а в 18:40 ч. ще има видеоконференция на Бруно Акрапович за английските медии.

В 19:00 ч. ще е официалната тренировка на Локомотив на главния терен в комплекса. Първите 15 минути ще бъдат открити за медиите. Всички журналисти, фотографи и оператори ще бъдат допуснати само до централната трибуна. Тотнъм няма да провежда тренировка в сряда в Пловдив.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.