Отборът на Радник Биелина е с единия крак във втория квалификационен кръг на Лига Европа, след като босненският отбор победи словашкия Спартак Търнава с 2:0. Головете отбелязаха Недим Мекич в 34-та минута и Велибор Дурич в 48-та минута.  

През първата част домакините наложиха своето игрово предимство. Това даде своя резултат в 34-та минута. Полузащитникът Недим Мекич получи топката на около 25 метра вляво от вратата на Търнава. След добро първо докосване той отправи мигновен удар към десния горен ъгъл, с който преодоля вратаря на Спартак Дубривой Русов.

Второто полувреме започна по идентичен начин. Атакуващият полузащитник Велибор Дурич получи топката в рамките на наказателното поле. Там той успя да се освободи от защитник на словаците и да отправи смътоносен удар в долния ляв ъгъл на вратата на Спартак Търнава. По този начин беше оформен и крайния резултат 2:0.  

При евентуално преодоляване на Спартак Търнава Радник Биелина ще се изправят срещу носителя на Купата на България Локомотив Пловдив във втория квалификационен кръг за Лига Европа.