Капитанът на Левски Живко Миланов заяви, че „сините“ имат амбицията да спечелят Купата на България и ще трябва да преминат и през Локомотив Пловдив по пътя към трофея. Защитникът на „сините“ добави, че тимът му няма предимство от факта, че реваншът ще се проведе на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

„С оглед на тези отбори, които останаха в турниrа, мисля, че всички бяха равностойни. Смятам, че ще се получат добри мачове срещу Локомотив Пловдив. Срещаме отбор, който е миналогодишният носител на Купата на България и се надявам ние да сме крайните победители“, заяви Миланов oще пред DIEMA SPORT.

„Не ни притеснява това, че спечелиха трофея миналата година. До момента нямахме късмет в жребиите за Купата на България. Отстранихме отбори като Черно море и Лудогорец. Имаме амбиция да спечелим купата и трябва да минем и през Локомотив Пловдив“, добави още той.

„Нямах предпочитания кой отбор да ни се падне. Може би хората са искали да видят два мача с ЦСКА. Не се получи и не си избираме ние жребия. Не мисля, че ще имаме някакво предимство от това, че реваншът ще е в София. Два мача са и няма да има значение дали първо ще си домакин или гост“, каза капитанът на Левски.