Локомотив Пловдив прилича на вулкан, който скоро ще избухне. Според запознати, във вторник се е стигнало до нов разрив между собственикът Христо Крушарски и Александър Томаш, съобщава „Мач Телеграф“. Двамата са се изпокарали, след като стана ясно, че „смърфовете“ остават без един от най-важните си хора – Павел Колев. Изпълнителният директор хвърли оставка, която бе приета веднага.

start-photo.bg
20 снимки

Така не е изключено в петък вечерта „черно-белите“ да се сдобият с нов треньор, ако загубят от Етър Велико Търново. Христо Крушарски обяви, че стои твърдо зад Томаш след загубите от Хебър Пазарджик на „Лаута“ и Крумовград на „Никола Щерев – Старика“. Но нещата не са толкова розови, колкото изглеждат.

Според запознати, напрежението на „Лаута“ никога не е спадало. А Томаш и Крушарски си нямат доверие заради драмата с вратаря Динко Хоркаш. Той отказва да попише нов договор и това накара Крушарски да настоява повече да не пази. Томаш обаче дълго време се дърпаше и не изпълняваше нареждането. В крайна сметка клекна, но при загубата от Крумовград направи многозначителни жестове към Крушарски, че Кристиян Томов не се е справил.