Авторът на изравнителното попадение за Локомотив Пловдив в дербито срещу Ботев – Венсан Марсел спечели приза за Играч на мача. Той сподели, че е много щастлив от първия си гол в първенството и от спечелената точка в такъв голям двубой.

„Направихме добър мач. За мен това първо дерби и съм щастлив, че играх и отбелязах първия си гол в първенството. Щастлив съм и искам да правя това и в другите мачове“.

„Преди да дойде в България не знаех много, но за първи път, когато говорих с треньора, той не спря да говори за този мач. Наистина е страхотно. Когато играеш в този мач е една лудост, страхотно е. Привържениците са невероятни“.

Антон Узунов
60 снимки

„Аз играя за това. Това е моето първо дерби. Надяваме се, че няма да е и последно и нямам търпение да видя следващия мач. Чувствам се добре, имам добра мотивация. Добере е за мен и за отбора, че бележа. Надявам се да го правя във всеки мач“.

„Първото полувреме играхме добре, но не бяхме достатъчно агресивни. След като треньорът говори с нас, започнахме да правим това, което той искаше. Бяхме по-агресимвни и взехме точка от това дерби“.

„Знаем, че играем добре. Опитваме да работим, за да даваме най-доброто от себе си“, заяви Марсел.