Величко Капланович, който замести Саша Илич край тъчлинията за мача срещу Локомотив Пловдив, коментира представянето на ЦСКА в равенството 1:1. Сърбинът разкри, че Назон и други футболисти на "червените" са били с висока температура в дните преди двубоя от efbet Лига.

"Да, изгубихме днес 2 точки, но мисля, че много добре влязохе в мача. Бяхме агресивни и компактни, поведохме в резултата и имахме много ситуации за 2:0, но за съжаление вратаря на Локо Пловдив спаси. Мисля, че първите десет минути на второто полувреме не бяхме толкова агресивни, когато трябваше да спорим за топката с противника. За съжаление получихме гол в най-лошия възможен момент", сподели той.

"Второто полувреме можехме да стигнем до гола, имахме достатъчно положения, на Жеферсон, на Назон. Като изпуснеш дузпа в края на мача пада гарда. Юрген е нашият капитан, когато на терена не бяха Турицов, който изпълнява дузпите и Назон, той сам реши да поеме отговорност и да изпълни", допълни Капланович.

start-photo.bg
100 снимки

"Назон наистина показва това което искаме от него, намира се в страхотна форма, въпреки че през седмицата не тренира заради висока температура. Той не бе единственият от играчите с температура. Моето мнение е, че футболистите дадоха всичко от себе си. Когато изпускате такива възможности не може да победите"

"Естествено, винаги когато треньорът не е около футболистите, това е проблем. Бяхме в комуникаци с него през цялото време, но искам да кажа, че днес просто нямахме късмет и почваме да мислим към следващия мач. Днес създадохме 5-6 чисти ситуации, за да вкараме гол. Имахме още една ситуация, в която съдията отиде да гледа ситуацията във ВАР, за мен е малко странно щом ВАР го е извикал той да отмени решението си", сподели сърбинът.

"Имаме още една седмица, имаме достатъчно футболисти, които не тренират и са с температура. Ще анализираме първо какво се случи в мача с Локо Пловдив, а след това ще погледнем към следващия двубой", завърши Капланович.