Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев остана доволен от солидната победа над Арда с 2:0 в Кърджали.Специалистът обаче призна, че тимът му е изпитвал сериозни трудности в началото на мача.

Ето какво сподели той:

„Беше доста трудно през първите минути. През първите може би двайсетина минути имахме доста проблеми. Арда е доста добър отбор разполага с бързи футболисти. Допуснахме отборът на Арда да се наставни пред нашата врата.

При първия гол Парвис Умарбаев дойде при мен и ми каза, че сме направили 20 паса. Удоволствие е наистина. Трябва търпение, трябва движение и когато го направим, виждате, че успяваме.

Поздравявам целия отбор за представянето. С изключение на първите 20 минути, успяхме да затворим всички постъпи към нашата врата.

Не беше приятно след загубата от Лудогорец. В последните две години изживявахме добри моменти. Купата е в миналото, рано или късни щеше да се случи, отпаднахме с високо вдигната глава и сега сме концентрирани върху първенството.

Този отбор е граден две години, имаме опитни състезатели, отборът на Арда обаче също. В последните години доста надградиха..

Това че имаме толкова много национали, дава самочувствие на фубтолистите, както и и на клуба. Давид Малембана няма да пътува за мачовете на националния си отбор, Умарбаев ще пътува”.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.