Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе много разочарован след равенството с Етър (1:1) на „Лаута“.

Антон Узунов
47 снимки

„Определено не мисля, че е имало подценяване. След победата над Лудогорец, говорихме с момчетата да гледат сериозно на Етър. След идването на Томаш, те са различен отбор и се представят добре. Имахме добри ситуации, но след като реализирахме гол, чакахме мача да свърши“, заяви Тунчев.

„Сами си направихме мача тежък. Имахме ситуации да вкараме гол, но не успяхме да реализираме. От един удар ни отбелязаха гол. Бяхме разузнали Етър. Знаем за корнера по какъв начин го изпълняват. Явно заспахме при това положение и ни изравниха“, добави още той.

„След нещо хубаво, което направихме срещу Лудогорец, не успяхме да го задържим. Това ще ни е като обеца на ухото и не трябва да го повтаряме. В двубоите повеждаме, след което ни изравняват. Явно това е наша слабост и трябва да се опитаме да го променим“, каза треньорът на „черно-белите“.

„Надявам се Пауло Уртадо да вкара малко повече енергия и качество в отбора. Ще му трябва време, за да влезе в някаква форма. Ние сме двукратни носители на Купата на България и няма място на грешки. Трябва да играем на 100% във всеки мачове. Беласица е лидер в своята лига, Саша Симонивч върши добра работа, но ще трябва да ги отстраним. Надявам се, момчетата са умни и знаят за какво става на въпрос. Всеки играе на максимума срещу носителя на купата. Рано е да говорим за първо място. Локомотив играе мач за мач. Стараем се а показваме добра игра, не всеки мач се получава. Първо е Беласица, а след това ще мислим за ЦСКА. Те имат гостуване в Разград на Лудогорец, има много време още“, заяви Тунчев.