Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори пред медиите след нулевото равенство с ЦСКА.

Lap.bg
34 снимки

„Доволен съм от резултата, с оглед на битката, която се получи. Нямаше положения пред двете врати. Можем да кажем, че сме доволни от точката, която получихме. Това го отдавам на битката, която се получи. Още преди мача знаехме, че единият отбор изповядва този начин на игра, другият също. Очакваше се днес, че битката ще преобладава“, заяви Тунчев.

„Има много мачове до края. Дори единият отбор да бе победил днес, ще е твърде рано да коментираме дали е било в плюс или минус. Не обичам да коментирам съдийството, но имаше много отсъждания в ущърб на единия и другия отбор. Както е преценил, така ги е отсъдил. Може да съм пристрастен, но за мен имаше тенденция. Нямаше еднакъв аршин в показването особено на жълтите картони“, добави още той.

„Имаше преди мача лека емоция, не само в мен, а и в другите момчета, но много говорихме за това. Някои коментираха, че се изправя учителя срещу ученика. Излизаха два отбора Локомотив и ЦСК. Казах им да не обръщат внимание какво се пише в медиите, а да се съсредоточат върху играта. Акрапович познава този отбор и той го изгради. Не беше лесно да се изправим срещу него и да го изненадаме“, каза Тунчев.