Локомотив Пловдив вече работи усърдно по зимната селекция. Спортният директор Георги Иванов и треньорският щаб ще спазят желанието на президента Христо Крушарски и ще се опитат да привлекат млади български играчи. 

"Смърфовете" имат сериозен интерес към двама играчи на Етър. Пловдивчани вече са започнали офанзива за привличането на нападателя Преслав Боруков. Юношата на Левски, който още като дете замина за Англия и израстна изключително с екипа на Шефилд Уензди, е сред откритията на първенството този сезон. Преди този кръг таранът имаше на сметката си четири гола и една асистенция за "болярите".

Другият искан от "смърфовете" е навършилият наскоро 17 години талант Стелиян Добрев. Той играе като дефанзивен халф и централен защитник. Стелиян вече стигна и до първото си попадение в елита. Той се разписа при загубата от Берое с 2:3 на "Ивайло", а преди това се бе отчел с асистенция точно за Боруков. Именно в тази среща и той е хванал окото на Тунчев и колегите му.

От Етър със сигурност ще искат трансферна сума за своите футболисти и това към момента е сериозна пречка преди евентуална сделка./Мач телеграф