Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев сподели мнението си след загубата от Берое с 0:1 в Стара Загора. Според специалиста, изгубените единоборства от неговите футболисти са решили крайния победител на стадион „Берое”.

„В някои моменти изгубихме единоборствата. Мач на борба на битка, който отбор се възползваше от тези неща, той щеше да спечели. Така се и случи, Берое вкара в края. Говорихме го доста преди мача, че единоборствата ще решат мача и трябва да бъдем концентрирани точно в тези ситуации. Знаехме, че Берое разполага с добри играчи при статичните положения”, коментира Тунчев.

„Трябваше да дадем шанс на някои момчета. Не изиграха кой знае колко добър мач с Ботев. Имаме доста хораа на пейката и трябва да има даваме шанс. Наложи се принудителна смяна на Биков, който получи контузия и това разконцентрира нашата отбран. В останалото време се справяхме, имахме затруднение при контраатаки. С оглед на мача, реално беше той да завърши наравно. Ще бъде от полза паузата, защото ще работим. Нужна е синхронизация, новите да наваксат с физическата подготовка, защото както виядхте имахме затруднения в края”, каза още той.