Трима нови футболисти се очаква да подсилят Локомо­тив Пловдив след Нова годи­на. Това разкри босът на "чер­но-белите" Христо Крушарски. И тримата са чуждестранни играчи, като са гледани от старши треньора Бруно Акра­пович и спортния директор Георги Иванов-Гонзо на записи.

Става въпрос за централен защитник, който да замени на­пускащия Стивън Езе, вътре­шен халф, който да заеме мястото на отказващия се от футбола Георги Илиев, и нападател, който да засили конку­ренцията в предни позиции.

И тримата обаче първо ще бъдат гледани няколко дни от Акрапович, преди той оконча­телно да се произнесе за каче­ствата им. Преди дни в контролата със Струмска слава "смърфове­те" пробваха нигерийски цент­рален бранител. Ече Диксън вкара гол при разгрома със 7:0, но това не се оказа достатъч­но да му бъде предложен дого­вор.

До края на месеца Локомо­тив Пловдив трябва да уточ­ни и зимната си подготовка. В началото на февруари тимът заминава на лагер в Турция, а преди това ще се готви в домашни условия. У нас ще бъде изиграна една контрола, а пет ще са в юго­източната ни съседка.

Неща­та се движат от спортния директор Георги Иванов-Гон­зо. Той вече е запознал Акрапо­вич с програмата и евентуал­ните съперници. Предстои всичко да бъде официално уточнено до десетина дни.