В Локомотив Пловдив вече могат да се радват на своята обновена трибуна „Бесика“. В последните месеци неуморно работници се трудиха по реконструкцията на стадион „Локомотив“, а така обичната от феновете трибуна е на финалната права да бъде пусната в експлоатация. Фасадата отвън вече е почти готова, както и вътрешните помещения, като единствено остава да се поставят още малко седалки и последната цифра от годината на основаването на клуба 1926 - "6" .

Очаква се „Бесика“, където ще се помещават най-верните фенове на тима, да бъде открита за домакинството срещу ЦСКА в efbet Лига , което по програма е на 1 ноември. Клубът и строителите правят всичко възможно секторът да получи всички документите до 1 ноември и да може за домакинството срещу „червените“ и отборът да разчита на още над 2000 привърженици, какъвто ще е капацитетът.

98 снимки

Ако нещо с документите се проточи, следващата опция за отварянето на „Бесика“ е 8 ноември (вторник), когато „смърфовете“ са домакини на Лудогорец в среща от 17-ия кръг на първенството.

Зад другата врата обаче продължава неспирната работа по втората трибуна, по която обаче предстоят още сериозни строителни дейности.