Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е на мнение, че тимът му е изпуснал успеха при днешното нулево равенство с Локомотив София. 

"Съжалявам, че не взехме трите точки. Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужавахме повече успеха. Има обаче фактори, които не ми се коментират. Има десет нарушения, от които шест жълти картона. В предния мач играхме с десет човека, сега пак играхме с десет човека", започна Томаш

"Поддадохме се на играха на Локомотив София да има директен футбол и повече единоборства. Имахме четири ситуации. Закъсняваме при определени ситуации, но днес се справихме по-добре".

"Ние играем по начин, по който аз и моят екип искаме. Виждам положителни неща, но има и неща, върху които трябва да работим. Със смесени чувства съм. Пепи Витанов не е готов, но го взех в групата, защото той е един от лидерите в отбора. Не правим ударна селекция, но искам точните хора. Искам лидери като Митко Илиев, Пиргов и Витанов, около които аз да градя. Поканени сме в чужбина за контрола, но търсим съперник".