Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, не беше доволен, макар тимът му да победи Хебър с 2:1. Според треньора дузпата за гостите не е била категорична, но смята, че това са неща, с които трябва да се "справят".

„Стигнахме до трите точки със сърце и характер от играчите. Поздравявам ги, но не съм доволен. Влезнахме перфектно в мача и вместо да го „затворим“, ние вземаме грешните решения. Няма да коментирам дузпата, защото за мен е фактор, който доста ще влияе. Половината отбор е с картони от нас. Противникът ни изнервя, бави. Мисля, че съдията трябва да гледат футболните неща. Ние победихме днес и заради публиката. Феновете искат да гледат атакуващ футбол, а не лежане. Играем сигурно 50 минути от 90. Не съм доволен как проведохме мача, сами се вкарахме в капан“, започна Томаш.

42 снимки

„Имаме проблеми при позиционирането, когато владеем топката. Добре сме без нея, но в другия случай имаме проблеми. Ако бяхме вкарали втори гол, мачът щеше да се развие по различен начин, но трябва да се справяме. Противникът искаше да „вкара“ мача по този начин. Гледахме как ще играят. Това се нарича български манталитет. Вкарай втори, трети гол. След това от самочувствие ще играеш. През седмицата имахме проблеми с хора, които не тренираха. Имахме проблеми и с новите, надявам се следващата седмица всичко да е окей. Искам поне още двама души“, завърши Сашо Томаш.