Предводителят на Локомотив Пловдив Александър Томаш отправи обръщение към „черно-белите“ фенове. В него той анонсира за всичко свършено дотук в клуба. Бившият бранител призна, че през последните месеци е получил примамливи оферти от Кипър и България, които е отказал, защото вече е пленен от магията на Локомотив.

Ето пълното обръщение на Томаш към феновете:

"Приятели,

Когато преди две години поех Локомотив Пловдив, обещах да работя професионално и с цялото си сърце. За кратък период положихме основите на отбор, който в един следващ етап трябваше да се превърне в реален претендент за първото място и който можеше да донесе незабравими европейски вечери на “Лаута”. Въпреки че във всеки трансферен прозорец се разделяхме с някои от водещите играчи, то през есента записахме рекордна серия от победи. За жалост разликата между обещаното и изпълненото (от старото ръководство), както и структурните обстоятелства в управлението на клуба си оказаха своето влияние.

След завръщането си, и в името на Локомотив, с г-н Крушарски намерихме начин да изгладим противоречията, да загърбим егото си и устремени към една цел, да намерим общ път, по който да я достигнем. В негово лице видях човек, който държи на Локомотив!

start-photo.bg
88 снимки

За тези почти две години не ви излъгах нито веднъж. Няма да го направя и сега. В последните месеци отказах две примамливи оферти от Кипър и България. Направих го, защото вече бях пленен от магията на институцията “Локомотив” и бях дал думата си на собственика. Не можех да избягам и предам тези, които ми вярват. Подписах нов двугодишен договор с Локомотив. Започваме отначало. Целта е през първата година да изградим отбор, чиито плодове да берем през втората.

Локомотив не разполага с неограничен бюджет, но ще компенсираме със знания, умения, сърце, характер и вашата любов и подкрепа.

В следващите мачове ще се наложи да направя компромис и да се отклоня от философията си и вижданията за играта. Основната цел ще е да върнем увереността и спокойствието на играчите в собствените им сили и възможностите на отбора, както и да осъзнават и защитават привилегията да носят черно-бялата фланелка.

Ще извървим труден и трънлив път, но знам, че ще успеем, защото вярвам във вашата огромна любов и неизмерима подкрепа, а когато Локомотив се превърне в онзи отбор, който всички искаме да виждаме, ще знаем, че сме победили заедно!

Благодаря Ви за доверието и силата, която ми давате!"