Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана доволен от резултата след края на двубоя между "смърфовете" и Левски, загубен от пловдивчани с 0:3.

"Имаме два мача до края на полусезона. Това, което направихме юли, август и септември – може би бяхме най-дълго задържали се на първото място. Аз съм треньор на този отбор и мога аз да коментирам. Резултатът лъже за мача с Левски. Вкарахме си автогол от нищо. Нормално е да се греши", започна той.

"Вторият гол не знам дали има фал. Има, когато съдията свири. Единственото, от което не съм доволен от футболистите е, че имаше противникови състезатели водят топката 40-50 метра и преминават с лекота през нас. През другото време се стараха играчите. Левски се прибра второто полувреме и сами дадоха инициативата", продължи специалистът.

"Опитахме, направихме две промени, отново рискувах Лео Сена, който не е на 100 процента. Вкарах нападател, за да създадем повече ситуации. Резултатът лъже, но това е футболът. Що се отнася до клуба не съм аз човекът, който да казва. По-трудният мач за нас ще бъде срещу Пирин. Знаем срещу кого и къде играем", добави треньорът на Локомотив Пловдив.

"Трябва да вземем тези два мача заради феновете. Те през цялата година бяха зад отбора и ги подкрепяха. Тях не ги интересува кой е собственикът, футболистите и какви са проблемите. Искат да даваме всичко от нас. Имаме отстъпление от играта, която показвахме. Отборите вече се нагодиха. Ние и Левски сме от малкото разпознаваеми отбори. Ако искаме да надградим, ще ни трябват футболисти, за да има конкуренция и да бъдем гъвкави", завърши Александър Томаш.