Интересна ситуация се разигра в края на мача между Локомотив Пловдив и Хебър (1:2). Веднага след победния гол на гостите дълбоко в добавеното време наставникът на "черно-белите" Александър Томаш се обърна с гръб към терена и впери поглед към Крушарски, който бе в официалната ложа на "Лаута". Без да покаже никакви емоции, треньорът с каменно изражение отпиваше бавно от бутилка с вода в  продължение на близо половин минута, сякаш искаше да пкаже кой е главният виновник за поражението. Не е тайна, че именно по нареждане на боса на Локомотив, титулярът Динко Хоркаш остана резерва заради нежеланието си да подпише нов договор. А това означава, че само след три месеца вратарят, който е най-високо оценяваният футболист на отбора (1 млн. евро), ще си тръгне без пари.
 
Много от феновете съжалиха, че изкупителна жертва на този спор е станал Кристиан Томов, който носи огромна вина за победния гол на Хебър. 21-годишният вратар,  който е юноша на клуба, получи шанс в изключително  неподходящ момент и не успя да издържи на напрежението. Той е част от мъжкия отбор вече трета  година, но до момента има едва три мача.
 
Любопитно е как ще се развият отношенията между Крушарски и Томаш, още повече че договорът на треньора изтича това лято.  До този момент треньорът отказва публично да коментира тази тема, като се ограничава само с изказвания по  спортно-техническата част.