Локомотив Пловдив спечели контролата срещу Зоря Луганск с минималното 1:0, а треньорът на "смърфовете" даде интервю след срещата, в което коментира представянето на тима.

"Организацията можеше да е една идея по-добре без топка, с топка още изпитваме трудности, но съм доволен. Опитват се момчетата. Резултатите не са важни тук, момчетата се стараят във всеки един мач", сподели той.

"Мисля, че във всеки един момент можем да подобряваме, но на този етап, да, доволен съм. Момчетата се стараят, здрави са всички. Джовани е готов, спестих го днес. Това е най-важното", допълни треньорът на Локомотив.

"Всеки един треньор за добър футболист винаги ще намери място, така че ако намерим футболист, който влиза във финансовите параметри и сме убедени треньорския щаб и най-вече аз, готови сме да привлечем футболист във всеки един момент", разкри Томаш.

"Получиха се хубави неща и през първото и второто полувреме, хареса ми и движението на играчите. Винаги можем да подобряваме. Днес трябваше да търсим втори гол, за да затворим мача", каза още той.

"Рискуваме в определени ситуации, допускаме грешки, които трябва да поправим, защото в официален мач може да допуснем гол. На новите им трябва време, нужното време ще им бъде дадено от нашата страна. Който е подготвен и върви добре в подготовка, той ще получава повече игрово време", завърши Томаш.