Носителят на Суперкупата на България Локомотив Пловдив информира подробно своите почитатели, които изявяват желание да посетят срещата от 26-ия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА 1948 за правилата, при които ще могат да наблюдават на живо своите любимци. Това стана възможно, благодарение на новата заповед от здравния министър в оставка Костадин Ангелов, който позволи допускане на 1000 души във всеки сектор на стадионите у нас.

"Уважаеми локомотивци,

от днес (24.04) със заповед РД-01-265/23.04.2021г. се допуска отново публика по стадионите в България:

„11а. Изключение от забраната по т. 11, изречение трето се допуска по отношение на провеждане на спортни състезания на открито, на които се допуска публика, при заемане на 30% от местата, но не повече от 1 000 души на сектор, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м. и носене на защитни маски за лице“.

Това ще важи още за гостуването на ЦСКА 1948 в понеделник (26.04). Срещата е от 18:00 часа на националния стадион “Васил Левски” в София.

Билетите за феновете на Локомотив ще бъдат на цена от 15 лева и ще се продават в деня на мача. “Черно-белите” привърженици ще бъдат настанени на един от секторите “Лъвчета” и ще влизат от вход 3 и 4.

Всеки, който желае да посети срещата, трябва да е със защитна маска за лице, да носи личната си карта и да спазва физическа дистанция от най-малко 1.5 метра по време на двубоя", написаха от "Лаута" на клубния си сайт.