Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че една от основните му цели е да обърне внимание на ДЮШ на клуба и да налага млади играчи в първия отбор.

„Наистина. Моментът е настъпил да поема щафетата. Всеки треньор, заел се с тази професия, мечтае да стане начело. Аз съм един късметлия, че имам възможността да поема Локомотив. Целта е отборът да изкара от школата следващия Митко Илиев, който да радва феновете“, заяви той пред БНТ.

„С Георги Илиев се познаваме от дълги години. Станахме шампиони в Локомотив. Той е позитивен човек. Играчите могат да научат от него. Той бе обединител за всеки отбор. Надявам се да е връзката между отбора и мен“. „Не смятам, че сега е моментът да променяме нещо. Ще се придържаме към това, което бе до сега. Трябва да обърнем голямо влияние на нашите подрастващи. Трудно ще е 5-6 човека да заиграят. Ако успеем 1-2 да вкараме в първия отбор, това ще е постижение“, добави Тунчев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.