Бившият нападател на Марица, Ботев Пловдив и Левски Петър Курдов одобри решението на ЦСКА да привлече наставника на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович. Футболната легенда коментира и ситуацията в любимия си Левски, като демонстрира ясно, че не одобрява завръщането на Славиша Стоянович.

"Идването на Бруно Акрапович на "Българска армия" е много силен ход. Като пловдивчанин мога да кажа, че с пристигането му на "Лаута" много от феновете бяха негативно настроени и дори спряха да ходят на мачовете. Той обаче направи един боеспособен отбор. Дисциплината беше на ниво, каквато трябва да бъде във всеки отбор. Върна хората на "Лаута". Сега ще предаде това и на "Армията". Там има един опитен човек, който се казва Гриша Ганчев. Хем дава пари, хем разбира от футбол. Нещата ще си дойдат на мястото", заяви Курдов.

"Мога да кажа, че имат и добър отбор. И нищо добро не чака Левски във вечното дерби, когато и да се проведе то. Нямаме достойни треньори в Левски, та взимаме Славиша...Ще видим. Като левскар му пожелавам успех от сърце. В момента Левски няма никакъв облик във всички фази на играта", допълни още той пред Plovdiv24.