Петър Костадинов, който е помощник на Илиан Илиев в Черно море, говори пред DIEMA Sport след загубата на "моряците" на Лаута.

"Първо да честитя победата на Локомотив Пловдив. Мисля, че с оглед показаното, резултатът не отговаря на това, което беше тук. Мисля, че загубихме, защото заспахме пет минути през второто полувреме и там мачът приключи.

Имахме ситуации, които трябваше да отбележем. Те си вкараха положенията и затова мисля, че загубихме така с доста сериозен резултат. Не мога да коментирам ситуацията с дузпата. Ако е имало контакт, ще е жалко, защото това влияе пряко на мача.

Вижте, това ни е стара слабост - да изпускаме положения пред гола. В лицето на Сердюк намерихме човека, който да вкарва тези положения. яКуриьор, Са, и Закария са хора , които могат да бележат и се надяваме да се отпушат.  Според нас, проблемите на Локомотив бяха точно в централната защитна двойка и се опитахме там да натиснем. Видяхте, че и трите ситуации бяха през тази зона, търсихме го, получи се на доста пъти, но проблемът при нас е реализирането на тези ситуации", коментира Костадинов.