Наставникът на Хебър, Фулвио Пеа, остана доста доволен от продукцията на своя тим, въпреки загубата с 1:2 срещу Локомотив Пловдив. Италианецът хареса реакцията след много ранния допуснат гол, но призна, че все още липса малко класа и увереност пред гола. 

„Много добра беше реакцията след попадението на Локо Пд. Борихме се доста и се опитвахме да върнем гола. Второто полувреме противникът беше доста по-активен, но успяхме да удържим резултата, преди за 5 минути да изпуснем нещата от контрол. Получи се дисбаланс и ни вкараха втори гол“, започна италианецът.

„Дори не се усетихме кога ни вкараха. Оттам насетне бяхме много добри до края на частта. Не беше лесно да преодолеем такъв бърз гол. Много съм доволен от тези 45 минути“.

„Още очакваме нови играчи, не сме завършен отбор. Физическата подготовка също не е на перфектно ниво още. Това, което ни липсва са нападатели, които да направят разликата“.

„Със сигурност вървим напред, но имаме още много потенциал за развиване. Ще подобрим начинът, по който играем и качеството във финална третина“, завърши Пеа.