Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив – Павел Колев, определи днешната победа на „смърфовете“ над Левски като една от най-сладките за него. Той определи „сините“ като по-класния тим от двата.

Относно напрежението в „черно-белия“ клуб и организираната от феновете среща, Колев заяви, че знае за насроченото мероприятие и изрази оптимизъм, че всяко напрежение се стопява с комуникация.

„Аз вече имах възможност да кажа, че днес играха двата отбора, които практикуват най-добър футбол. Срещнахме по-класен съперник и демонстрирахме, че отборът има характер. Задържахме резултата, отборът показа и че може да се променя. Тепърва всичко почва, има много път да се извърви и много неща могат да се променят в това първенство“.

startphoto.bg
100 снимки

„Варирахме в много ситуации. Вижда се, че треньорът се опитва да изгради стил с бързи разигравания, но не се получаваше. Впоследствие отборът започна да играе по-прагматично. Говорили сме, че големите отбори винаги имат план Б“.

„Знам за срещата в четвъртък. Напрежението се оправя с комуникация. Когато има комуникация, нещата могат да се оправят. Това е пътят“.

„Селекцията не се прави от днес за утре. За да се сложи край на ситуации, в които клубът е изпадал в миналото, в които взима футболисти и после търси бърза раздяла - в този момент належаща нужда от попълнения няма. За Бабакар Дион – ще има разговор и ще видим как ще се продължи“.

„Не бих казал, че е странно да се изправя срещу Левски. Не съм първият, на когото се случва. Бих казал, че е една от най-сладките ми победи“.

На въпрос дали има оферта от ЦСКА 1948 или поне запитване за Динко Хоркаш, Колев отговори категорично: „Не, няма“.