Новото попълнение на Локомотив Пловдив – Владимир Медвед, даде първото си интервю пред клубната телевизия на „черно-белите“. Той сподели впечатленията си от клуба и треньора Александър Томаш. 

„Здравейте, аз съм Владимир Медвед, на 24 години съм и играя като ляво крило. Тренирам с отбора от началото на подготовката. Всички тук ме приветстваха. Заниманията са много интензивни, което ми допада“, започна бившият футболист на Пирин Благоевград.

„Отборът играе много добре. Не е случайно, че беше на първо място в класирането няколко месеца! На мнение съм, че доста качествени играчи има в състава, това е добре“, доволен е футболистът.

„Стилът, който налага Александър Томаш, ми харесва. Разбираме какво изисква от нас, по какъв начин да играем с топката, одобрявам го. Ще дам най-доброто от себе си!“.

Той каза, че адаптацията в България му е била лесна: „Не ми беше толкова трудно да се адаптирам в България, езикът е подобен на руския, манталитетът също. Не беше проблем, чувствам се добре тук“.

„Първата ни официална среща ще е срещу Арда. Смятам, че това е много важен мач. Надявам се, че ще победим и ще зарадваме нашите фенове“, завърши Медвед.