Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев е на мнение, че тимът му е изпуснал победата в днешния мач с Левски, завършил при нулево равенство. "Смърфовете" имаха по-чистите положения, удариха и греда, но пък накрая можеше и да страдат след пропуските на противника. 

"Имахме греда, 100-процентови положения и още ситуации, които можеха да завършат с гол. Не мога да се сетя за тяхно положение. Дори с десет души имахме положения. Оспорвана битка, много борба", заяви Илиев и отдаде всичко на лошия терен.

"Теренът е в безобразно състояние с оглед това, че и друг отбор играе на него. В Разград показахме, че не сме далеч от Лудогорец по стил на игра. Това е пътят. Направихме така да се говори, че сме претендент за титлата", заяви Илиев и подкрепи думите си с примери.

"Ако можем да надиграем Лудогорец в Разград, да създадем пет положения срещу ЦСКА, мисля, че е реално да се смята, че сме претендент", завърши Илиев, който в този мач преотстъпи капитанската лента на съфамилника си Георги Илиев, който спря с футбола.