Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, който е и рожденик днес, сподели след равенството от 1:1 в дербито срещу Ботев, че тимът  трябва да съжалява за изпуснатата победа.  

„Оспорван мач. Получихме нелеп гол от статично положение, което ни усложни сериозно задачата. Второто полувреме започнахме доста по-добре. Вкарахме, имахме изцяло инициативата, контролирахме напълно мача и бяхме по-търсещия победата отбор. Имаше някои контраатаки, които ни затрудниха. Като цяло съм разочарован, че не успяхме да спечелим, отколкото, че сме взели една точка“.

Антон Узунов
60 снимки

„Мисля, че беше равностоен мач. Дебнахме се. При първото им положение се стигна до центриране, разбъркване, рикошет и с голяма доза късмет ни поведоха. До края на полувремето имахме нелоши шансове, които не оползотворихме. Второто полувреме започнахме по-добре, отбелязахме, имахме инициативата до края на мача. Една точка е по-добре от нищо“.

„Кабаков е най-добрият съдия в последните години. Не е толкова лесно да свириш това дерби. Заложи на по-сигурното, да не се стига до нещо спорно. Не мисля, че е повлиял по някакъв начин. И да е имало засада, Кабаков не е виновен. Лично аз, не се мисля, че е повлиял или наклонил везните“, заяви Илиев.