Бившият нападател на Локомотив Пловдив, Мичи Нтело, се обърна с трогателно послание към феновете и хората от клуба в социалните мрежи. Белгиецът използва личния си профил в Инстаграм, за да изрази благодарността си за подкрепата, оказана му по време на краткия му престой на „Лаута“.

Нтело, който подписа 3-годишен договор с швейцарския клуб Ивердон Спорт, сподели, че е преминал успешно медицинските тестове и е готов за новото предизвикателство в кариерата си. От Локомотив Пловдив ще получат близо 1 милион евро за трансфера на нападателя.

В своето послание, Нтело благодари специално на бившия треньор Александър Томаш и неговия екип за доверието и възможностите, които са му предоставили. Интересното е, че Нтело не споменава името на сегашния треньор Любослав Пенев, което породи известни спекулации.

Ето какво написа Нтело на сбогуване с феновете и клуба:

"Уважаеми привърженици на Локомотив, физиотерапевт, лекар, хора в сянка и играчи,

По този начин искам да ви благодаря за тези 6 месеца, прекарани с вас. Беше много кратко, но много бързо ме приехте като син и много ви благодаря за подкрепата.

Благодаря специално на треньора Александър Томаш и неговия екип за доверието и предоставените възможности, които ми позволиха да направя нова стъпка в кариерата си. Успех до края на сезона!

Благодарен съм на всички! Само Локо!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mitchy Ntelo (@mitchyntelo)

подкрепя българския спорт