Полузащитникът Мартин Райнов говори пред сайта на Локомотив Пловдив след завръщането си на „Лаута“. Той сподели, че се радва, че ще работи под ръководството на Александър Томаш. Райнов заяви, че няма търпение да играе пред „черно-бялата“ публика, която заслужава по-хубав стадион, какъвто и се прави.

„Радостен съм от факта, че отново съм в Локомотив. Клуб с богата история и много верни фенове. Обстановката ми е позната. Всички треньори и съотборници ме приеха отлично“, започна полузащитникът.

„Предишният ми престой в клуба беше през 2016 година. Записах 31 мача и вкарах 3 гола. Тогава треньор беше Илиан Илиев, който в момента води националния отбор на България. Сега начело на Локомотив е Александър Томаш – също доказан специалист. Радвам се, че ще работя под негово ръководство“, допълни Райнов.

„Надявам се да дам своя принос в предстоящите срещи на отбора. Локомотив игра силно през есента. Моето желание е това да бъде така и през пролетта“, каза още габровският халф.

„Започваме на 18 февруари с гостуване на Арда. На 24 февруари приемаме Хебър на „Лаута“. Нямам търпение да играя отново пред нашата публика. Сигурен съм, че те ще ни подкрепят мощно във всички предстоящи срещи. Стадион „Локомотив“ става все по-хубав, а феновете на отбора го заслужават“, завърши Мартин Райнов.