Локомотив Пловдив приема Арда в мач от първия кръг на efbet Лига. Срещата на "Лаута" е днес от 19:00 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно на живо. 

Двубоят ще е първи официалне за новия треньор на "смърфовете" Любослав Пенев. Ел Голеадор обаче няма да бъде край тъчлинията, тъй като е наказан. 

Пловдивчани имат амбиции за добро представяне през новия сезон, след като през миналата кампания Александър Томаш класира тима в Топ 6. От отбора си тръгнаха Бабакар Дион и Евандро, както и Динко Хоркаш и Йоан Баи. Мартин Райнов също вече не е част от "черно-белите". Звездата в атака Мичи Нтело най-вероятно няма да играе днес, тъй като е в очакване на трансфер. 

До момента Любослав Пенев подсили "смърфовете" със сина си Николас, Дмитро Полонский, Жулиен Лами, а Владимир Медвед подписа постоянен договор. 

Арда има амбиции да атакува Топ 6 през този сезон. В тима се завърна Александър Тунчев, а селекцията продължава да бъде в ход. Кърджалийци взеха до момента Емил Виячки, Димитър Велковски, Илкер Будинов, Иво Казаков и Баран Аксака. Тръгнаха си Принц Ебенезер, Деян Лозев, Иван Коконов и Илия Юруков. 

Главен съдия на мача е Драгомир Драганов. 

 

подкрепя българския спорт