Феновете на Локомотив Пловдив намериха нов и интересен начин, по който да помогнат на своя клуб финансово. Както е известно, привържениците събират средства за погасяване на дългове към НАП, а до момента сумата е надхвърлила 20 хиляди лева.

Сега запалянковците от "Фенклуб Локомотив Пловдив" информират "черно-бялата" общност, че всеки желаещ ще може да си закупи сувенир за спомен от разгромния успех с 6:0 в градското дерби с Ботев на 26.11. 2020 година.

Антон Узунов
63 снимки

"Черно-бели братя и сестри,

Предстои пауза във футболното първенство на България. За нас, привържениците на Локомотив, обаче няма почивен ден, когато става дума за отдаденост на черно-бялата идея.

След три успешно реализирани виртуални футболни събития, при които успяхме да съберем близо 20 000 лева, е време отново да подадем ръка на Локомотив!

Срещу символичната цена от 20 лв. имате уникалната възможност да притежавате един безценен сувенир за спомен от рекордната победа с 6:0 в дербито на Пловдив – картичка в рамка с оригиналните подписи на всички шест голмайстори от паметната среща!

Картичките ще се предлагат във фен-магазина на Лаута от 23 март 2020 г. Ако нямате възможност да посетите магазина, с лично съобщение на страницата на фенклуба можете да заявите доставка с куриер за ваша сметка.

Великолепен аксесоар за вашия дом, офис или бюро, със закупуването на който вие помагате на черно-бялата идея – страст, неподвластна на никоя власт!", написаха феновете във Фейсбук страницата.