Отборите на Локомотив Пловдив и Берое се изправят един срещу друг в сблъсък от 3-тия плейофен кръг в efbet Лига. Двубоят с начален час 19:30 и ще бъде предаван пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от срещата на живо. 

"Смърфовете" ще трябва да се справят с разочарованието, дошло след решението на БФС да даде служебна победа на ЦСКА срещу ЦСКА 1948, което разбуни духовете. Успех в предстоящия мач обаче ще изведе пловдивчани отново на второто място. 

В същото време Берое е в сериозна дупка напоследък. Старозагорци очевидно са в режим на доиграване на сезона, след като са в серия от 6 поредни мача без победа. С оглед на вялата игра и липсата на цели в състава на гостите, то едва ли ще се стигне до изненада. 

Треньорът на домакините Александър Тунчев не може да използва в този мач тарана Георги Минчев, който е наказан за натрупани картони. Освен него ще отсъства и защитника Малембана. За гостите треньорът Петър Колев няма котузени или наказани играчи. Той обаче продължава да ротира състава в търсене на оптималната единайсеторка.