Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович очаква на първата тренировка за новата година двама бразилци, които ще изкарат проби с тима. Специалистът и спортният директор Георги Иванов поддържат постоянен контакт по време на празниците и обсъждат сериозен брой футболисти, които са им предложени от различни агенти. 

 "Черно-белите" имат интерес и към Педро Ферари от Локомотив София, за когото Акрапович уточни, че не му е бил предлаган през лятото. В последните дни се появиха информации, че специалистът е отказал да го вземе през юли. 

"Този играч ми беше препоръчан рано-рано, но след като вече имаше договор с Локомотив София", обяви Акрапович, който е при майка си в Босна и Херцеговина за Нова година. Той се отчете с топли пожелания за празника към всички фенове. 

"Искам да пожелая весело посрещане на празника на всички фенове. Пожелавам най-вече здраве за новата година. Нека всички си поставяме все по-големи цели и и да имаме енергията и вдъхновението да ги преследваме", обяви Бруно пред "Меридиан Мач".