Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред "Марица", че лицензът на клуба за следващия сезон не е застрашен, а плащането на задължения към НАП върви по план. Той предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места. Крушарски призова медийните стратези на ЦСКА да хвърлят пари и енергия за нещо смислено, защото истината лъсва на терена. 

"Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не "виси", както се изразяват някои. Плащанията към НАП са редовни.

Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим.

Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора", заяви пред "Марица" Крушарски.

На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда.

Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още Христо Крушарски.