Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде да се разбере, че тимът му ще се бори за призово място в първенството и се закани на ЦСКА за следващия мач между двата тима.

Антон Узунов
100 снимки

"Това не е правилно. За мен човек сам си избира съдбата. Аз съм заставал зад него. Аз защитавам позицията на човека, който работи. Може да видите и предприятието. Хората бачкат като луди, за да изкарвам пари и да издържам отбора. Държа на хората, които му уважават. Феновете имат право, защото не се прави така, по средата на сезона да хвърляш кърпата и да бягаш. Това е действието и на ЦСКА. Те да му мислят на следващия мач с нас. За да стигнат до първото място, трябва да отрежат релсите на Локомотив. Мен това не ме притеснява“, коментира Крушарски по повод раздялата с Бруно Акрапович, който пое към ЦСКА пред БНТ.

"Футболистите докато имат договори са играчи на Локо Пловдив. Няма клаузи в договора на Акрапович. Когато един човек реши да предаде друг, хубаво е да си тръгва“, каза още Крушарски.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.