Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, се закани, че четирима от футболистите на отбора ще седнат на пейката, ако не преподпишат своите договори. Става дума за Динко Хоркаш, Евандро, Бабакар Дион и Мартин Паскалев. 

„Съсредоточен съм в бизнеса си. Отделно работя за кандидатурата си за президент на футболната централа и всичко свързано с Локомотив Пловдив. Ще натъртя пред всички за последно. Евандро, Хоркаш, Паскалев и Дион със сигурност сядат на пейката, ако не преподпишат. Аз няма да бъда благотворително дружество. Ще загубя 200 000 лева, но спирачката вече ми работи. Ситуацията около капитана Митко Илиев е различна. Договорът му също изтича. Аз няма да позволя той да напусне „Лаута“. Нека мине първенството. Ще видим Митко какво мисли занапред. Ако се отказва от футбола ще работи в Локомотив Пловдив", заяви Крушарски пред bgderby. 

Той потвърди, че е имало напрежение между треньора Александър Томаш и спортния директор Илко Пиргов. „Имаше такъв момент. Сега всико е изгладено".