Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира пред Gong.bg информациите, че "бяло-черните" нарушават забраната и тренират по време на извънредното положение. Бизнесменът взе отношение и по повод разпространението на вчерашните кадри, на които се вижда, че ЦСКА води подготовка на Панчарево. Той сподели, че един отбор в момента колкото и да тренира, няма да прескочи летвата, ако не си е свършил работата, когато трябва.

Кирил Бекяров/Lap.bg
30 снимки

"Това, че Локомотив Пловдив в момента тренира, са пълни глупости и спекулации. Днес от РЗИ направиха проверка. Питайте ги тях какво са установили. Стадионът е пуст и няма жив човек. Терените са големи - сто метра са дълги и доста широки. Именно поради тази причина сме дали предложение на БФС. Има възможност футболистите да се готвят далеч един от друг, тъй като на терена има доста пространство.

Ако получим разрешение от БФС, ще тренираме. Ако това не стане - спазваме указанията. Акрапович е в Германия. Футболистите ги няма. Кажете ми при тези обстаятелства как е възможно да тренираме? Освен аз да изляза да тренирам. Няма друг кой", заяви Крушарски, който коментира и вчерашните кадри, на които се вижда, че ЦСКА тренира.

"Не знам кой отбор тренира и кой - не. Само знам, че не е редно, ако не получи разрешение. Нищо няма да спечели от това. Да получи предимство, когато се поднови шампионата? Не, няма как да стане. Колкото и да тренира, ако не си е свършил работата, когато трябва, няма да прескочи летвата. Това се отнася за всички. Нямам точна предства кога ще се поднови шампионатът, но няма да е скоро", каза още Крушарски пред Gong.bg.