Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че в момента няма време да обръща внимание на клуба, тъй като има други проблеми и, че нещата със селекцията се движат от спортния директор Георги Иванов и наставникът Бруно Акрапович. Освен това той коментира и предстоящия двубой за Суперкупата на страната с Лудогорец.

"Мач като мач, нищо по-особено не виждам. Премии? За пари не говорим. Парите свършиха. Нищо специално няма да има", заяви той.

"Това, че Митко Илиев бе определен за №1, е чест за Локомотив и говори красноречиво за работата на целия екип. Нямам предвид само Илиев и Акрапович персонално, но целият ни отбор, наред и с директорите. Това означава, че сме си свършили правилно работата", продължи Крушарски.

"Не съм в течение със селекцията и изобщо нямам идея какво се случва с отбора. Оставил съм ги да се оправят сами на Боровец, а аз съм в София по свои дела. Имам достатъчно проблеми и в момента не мога да обръщам голямо внимание на клуба. Поверил съм нещата на Гонзо и Бруно. Те си работят по селекцията, така че аз не мога да коментирам въпроса", красноречив е собственикът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.