ЦСКА 1948 официално се раздели с Денислав Александров. Двете страни прекратиха договора по взаимно съгласие. Очаква се в близките часове футболистът да подсили Локомотив Пловдив. 

"ЦСКА и Денислав Александров разтрогнаха договора помежду си по взаимно съгласие, като футболистът ще продължи кариерата си в друг тим.

25-годишният състезател проведе разговори с ръководството на „армейците“, след което беше взето решението. Клубът благодари на Александров за професионализма и коректността, както и за отдадеността и труда през последните четири години.

Крилото се присъедини към „червените“ в началото на 2019 г., като преди това носеше екипа на Лудогорец. За ЦСКА Денислав записа цели 85 мача, в които отбеляза 18 гола и добави 20 асистенции. Той беше част от шампионския тим на „армейците“, който спечели трофея от Втора лига и промоция в efbet Лига през сезон 2019/20. Нападателят има на сметката си и 15 мача за дублиращия състав на ЦСКА във Втора лига, в които отбеляза 13 гола и направи 3 асистенции.

Успех в новите предизвикателства в кариерата ти, Дени!

Благодарим ти, Армеецо!

Завинаги оставаш един от нас!

САМО ЦСКА!", написаха "червените".