Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира строителните дейности на стадион "Христо Ботев" ден преди настъпването на Новата година. Той остана доволен от извършеното до този момент от консорциум Колежа с водеща фирма ПИМК. Градоначалникът бе съпровождан от собственика на компанията Илиян Филипов. 
 
"Стъпих на родна земя. Спокоен съм. Хората работят, всеки ден получавам информация. Всички знаете, че съм от Ботев, но искам и двата стадиона да станат и Пловдив да има два хубави стадиона.
 
Утре в 11 часа ще подпишем договора с Локомотив за стадиона Спартак също ще подадат документи в началото на следващата година. На този етап нещата вървят. Изминахме доста перипетии, за да стигнем дотук. Ще видим къде са седалките и дали стават. Ако не - ще се вземат нови, кой ги знае къде са складирани. Теренът не е хубаво състояние, тревата също е за смяна", заяви пред медиите Димитров.
 
"Работихме и на Бъдни вечер, и на Коледа, ще работим и на 31 декември, всеки ден ще се работи, докато се приключи", обясни от своя страна Илиян Филипов.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.