Футболистът на ЦСКА Греъм Кери коментира загубата с 0:1 от отбора на Локо Пловдив. 

"Имахме достатъчно възможности да вземем поне точка, трябваше да спечелим, да поведем преди те да вкарат. Техният гол бе от засада, но през второто полувреме бе по-добра играта на ЦСКА. Сменихме формацията, показахме сърце и характер, създадохме шансове, може би трябваше да вкараме поне един гол."

"Да, вратарят ни направи няколко добри спасявания, но имаме добри халфове и нападатели, така че трябва да вкарваме възможностите си. Това е от тези дни, в които от 30 положения не вкарваш нито едно. Борбата през втората част бе много по-добра. И те имаха добри моменти, защото имат класни играчи, но ние сме разочаровани."

"Искаме да взимаме максимума от всеки мач, знаем колко голям е този отбор и затова всеки мач трябва да бъде спечелен. Сега трябва да се изправим, да продължим да се подобряваме и да се надяваме, че ще направим добра серия от мачове."

"Продължаваме да се борим да станем шампиони, има дълъг път пред нас, но трябва да спрем да изпускаме точки от преките ни конкуренти", завърши Кери.