Нападателят на Берое Мартин Камбуров заяви, че рано или късно ще се върне на “Лаута”. Както е известно, в началото на сезон 2017/2018 той напусна Локомотив Пловдив след скандал със собственика Христо Крушарски.

“Няма как да ме боли за Локо Пловдив, напротив - много се радвам за това, което постигат. Представят се много добре. Локомотив няма как да ми е болна тема, след всичко, което съм постигнал с този отбор. Един ден, рано или късно, може да минат години, но аз пак ще съм на “Лаута”. В това няма съмнение. Сега, като имат успехи, разбира се, че се радвам”, заяви Камбуров, цитиран от “Тема Спорт”.

"Не познавам Бруно Акрапович. В началото имаше проблеми с него, но впоследствие направи доста добър отбор. Хубаво е, че се даде повече шанс на футболисти като Карагарен и Умарбаев, плюс опита на Георги Илиев и силната игра на Митко Илиев, което им помогна много да вървят напред. Прави ми впечатление много стабилната защита. Много рядко допускат един, а да не говорим и два гола. Оттам идва и доброто им представяне тази година”, добави 39-годишният нападател.