Вратарят на Локомотив Пловдив Илко Пиргов спечели приза за Играч на мача, но не остана доволен след равенството от 1:1 в домакинството на ЦСКА 1948 в последен двубой за тима през сезона в efbet Лига. Той отново заяви, че за пореден път тимът изпуска точки след края на редовното време.

Той сподели, че не е останал доволен от сезона и се надява през следващия нещата да се оправят и отборът отново да погледне към челните позиции.

Kiril Bekyarov / LAP.bg
53 снимки

„Голямо е разочарованието, защото не знам за кой мач ние допускаме ситуация в 96-ата, 90-ата. Целият ни сезон е такъв. Надявам се един път да свърши този сезон и от новия да не се получават  такива неща. Не знам, не мога да го обясня. Концентрация ли е, самочувствие ли е, нямам представа. Може би имаме 5-6 мача, които губим или ни изравнят след 90-ата минута. Не знам и ситуацията с дузпата, защото се случи пред мен. Първо, има избутване на нашия централен защитник и след това той играе с ръка. Не зная в тази ситуация какво трябва да се отсъди. По-бързо да свършва този сезон и идва новия. Да изчистим малко главите и надявам се новият сезон да е по-успешен за нас“.

„Ще ни трябва време наистина. Нов треньор, нови изисквания. Поработихме вече около месец с него. Почваме лека-полека да се напасваме, но със сигурност ще ни трябва още време. Една подготовка, може би няколко контроли и малко повече време да имаме като тренировъчен процес. Може би месецът, който ни е подготвителният период, ще ни е достатъчно, за да се напаснем към неговите изисквания“.  

„Ние лично като футболисти не сме доволни от сезона, който изпращаме. Може би вдигнахме летвата в последните няколко години много високо и за нас този сезон е разочарование. Надявам се новият сезон да се оправят нещата и отново да се придвижим до челните места в класирането“, заяви Пиргов след двубоя.